Календарът включва богата палитра от програми за деца и родители Санаторно-оздравителният

...
Календарът включва богата палитра от програми за деца и родители Санаторно-оздравителният
Коментари Харесай

„Камчия“ предлага „Малки ваканции за големи приключения“

Календарът включва богата палитра от стратегии за деца и родители

 

Санаторно-оздравителният комплекс „ Камчия “ сътвори специфичен тематичен календар, съгласуван с дребните ваканции през образователната година, за които предлага пълноценни разновидности за детски отдих. Програмите са ориентирани към учениците и техните родители, които могат да почиват дружно и поотделно – децата, измежду своите връстници в „ Черноморски “ – издигнат и оборудван особено за детски отдих, а родителите в прелестните условия на вилното населено място „ Пирин “ или хотел „ Лонгоз “.

„ Малки ваканции за огромни завършения “ е цветна палитра за тези, които желаят да се потопят в неповторимата природа и хубостта на „ Камчия “, съчетаваща гора, море и река, да изживеят същински завършения през есента, да станат част от вълшебна зимна приказка, да разгадаят антични фолклорни мистерии и традиции или да вземат участие в същинска галактическа експедиция!

Календарът е съгласуван с ваканциите на българските учебни заведения .

 

ЕСЕННО ПРИКЛЮЧЕНИЕ В „ КАМЧИЯ “ е програмата, която следва през идната седмица – от 1 до 5 ноември. Тя ще съобщи на децата е нергизиращата мощ на природата, знанието и незабравимите и ярки мигове с нови другари измежду багрите на вековната гора и морския бряг. Предвидени са доста спорт, походи и завършения в лонгозната гора. Участниците ще усвоят тънкости на лагеруването измежду природата, ориентирането в гората и по нощното небе, разтягане на палатка, лагерен огън. Ще подготвят сами витаминозни есенни вкуснотии, чиито секрети се крият в „ бабината кухня “. Предвидени са занимателни креативен работилници за всички.

„ ЗАЕДНО В 21 ВЕК “ - ЗИМНА ПРИКАЗКА В „ КАМЧИЯ “ 26-30 декември 2017 година

Празничната креативна среща „ Зимна приказка в „ Камчия “ е за дребни и огромни, и събира създатели от разнообразни страни. Тя сплотява художници, артисти, музиканти, фотографи, поети, писатели и фенове на изкуствата. Участниците споделят празничното коледно въодушевление, включват се в кулинарно шоу, срещат се и показват коледни и новогодишни обичаи традиции, присъщи за другите страни. Врати отварят работилници за ръчно направени дарове. Предстои и Карнавал на приказни герои на най-голямата и радостна ледена пързалка в България – в Спортен комплекс „ Камчия “.

МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ОБИЧАИ И ТРАДИЦИИ е за междусрочната почивка от 3 до 6 февруари 2018 година

Уникално странствуване във времето, историята и културата по българските земи. Ваканцията цели креативно единство с естествения кръговрат и прозрение в посланията на шевиците, багрите, танците и фигурите в българските обичаи и празници. Докосване до тайнствената мощ на националните традиции и обредни дейности (хамкане, прескачане на огън и др.) Овладяване на приготвянето на празнични ястия и силата на хляба и живата вода.



ПРОЛЕТНА ЕКСПЕДИЦИЯ „ ИНТЕРКОСМОС ДНЕС! “ – в границите на пролетната почивка от 31 март до 7 април 2018 година

Традиционната интернационална звездна промяна за тези, които желаят да се допрян до тайните на Вселената, да видят нови светове през илюминаторите на галактическия транспортен съд „ Союз ТМА “, да разгадаят астрономически загадки, да учат небесните карти, да работят с един от най-модерните телескопи в България, да вземат участие в спортни завършения на Земята и сами да майсторят летателни апарати. Децата ще се влюбят в отколешното предпочитание на индивида да полети. И ще мечтаят да доближат галактически висоти във всичко, което им следва.

Програмите са подобаващи за деца от 9 до 17 години.

Вече стартира записването и за летните детски и фамилни ваканции в „ Камчия “. Пълната стратегия, както и специфичните празнични оферти на „ Камчия “ може да се прегледа в уеб страницата, а също и на фейсбук страницата на комплекса.

Санаторно-оздравителният комплекс „ Камчия “ е неповторим и влиятелен интернационален център за обучение, творчество, отдих, спорт и здраве.

 

 

За резервации и записвания:  

[email protected]

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР